Terrengsperring

Terrengsperring

2. mars 2016
Norges Orienteringsforbund har oppdatert reglene for terrengsperring i forbindelse med viktige sprintkonkurranser. Derfor har vi nå oppdatert sperringen for NM Sprint og Sprintstafett.

Det markerte området er sperret for all orienteringstrening frem til konkurransene 7.-8. mai. Det er kun tillatt å gå/sykle/kjøre eller på andre måter ferdes UTEN kart gjennom området på spesifiserte åpne hovedveier. Sperringen gjelder både kvalifisering og finale i NM Sprint og alle etapper i NM Sprintstafett.

Åpne hovedveier
– Fra Puddefjordsbroen (Rv 555) til Teatergaten via Bredalsmarken, Torborg Nedreaas gate, Jekteviken, Nøstegaten og Håkonsgaten.
– Fra Puddefjordsbroen til Fjøsangerveien via Rv 555 / Nygårdstunnelen.
– Busstunnelene som krysser under området.
– I tillegg kan den nordligste delen av O.J. Brochs gate, som kobler Rv 555 og Torborg Nedreaas’ gate sammen brukes.

Konkurransehelgen
Fra 08.00 torsdag 5. mai er det kun lov å benytte Rv 555 (Puddefjordsbroen og Nygårdstunnelen) og busstunnelene. Det gjelder både løpere og ledere.

Parkering i KlosterGarasjen
Det er tillatt å parkere i KlosterGarasjen, også på arrangementsdagene. Med bil finner du KlosterGarasjen ved Vestre Murallmenningen 14. Det er flere oppganger fra garasjen. Av disse kan alle untatt «Klosteret» i Østre Murallmenningen brukes, siden den ender opp midt i sperret terreng.

Til/fra KlosterGarasjen er det lov å ferdes via Komediebakken, Baneveien, Jonsvollsgaten, Vestre Murallmenningen og Nøstetorget.

Dispensasjon
Utøvere som bor, arbeider eller går på skole i område må søke dispensasjon hos NOF’s arrangementsansvarlig Jan Arild Johnsen (jan.arild.johnsen(at)orientering.no) for å få delta.

Gamle kart

Nordnes 2015

Nordnes 2007

Nygårdshøyden 2000

Bergen 1864

Bergen 1757